Bilder





2 Bilder på mig, Nu vet ni ungefär hur jag ser ut :)

Hejhej

Tja, Jag tänkte skapa denna blogg för att..
1. Jag behöver skriva av mig ibland..
2. Min Flickvän vill inte ha kvar våran blogg som vi har tsm.. Vet inte vad som händer..
3. Ibland så är det skönt att ha ngt att göra, t.ex Skriva!


Jag tänkte börja bloggen med att presentera mig själv!

Jag heter Johan, jag är 15 år, fyllde igår faktist, 29 September :)
Jag bor i en liten tätort nordväst om stan, Täby kyrkby. Och sen bor jag också i Stockholm, på Östermalm.. Lite finare, Lite bättre!
Jag har precis tagit EU-körkort.. jag gjorde provet igår på min födelsedag, snacka om spännd jag va.. men jag klarade det, inte för att skryta eller något.. men jag fick alla rätt! :)
Jag har en underbar flickvän som heter Felicia, vi kämpar för våran förhållande just nu.. Vi har snart varit tillsammans i 8 underbara Månader, hoppas verkligen att vi klarar oss genom det här! ♥
När jag var mindre spelade jag piano, gick på piano i 5 år.. men slutade i 7:an och gick över till att lära mig gitarr, har spelat självlärt sen dess. Har även skrivit en låt också.. Men den pajjade.
Jag har gått på innebandy i säkert 6 år eller så.. men sen la jag av, pga för mkt tid och orkade inte.. gick då över till pingis, men slutade efter ungefär 6 månader..
Älskar verkligen musik! Det är som mitt andra Jag.
Mitt favoritband är Bullet for my Valentine. Många vet inte vilka det är.. men det är en metalgrupp :) Va på deras konsert i fryshuset den 3 December 2008.
Har spelat WoW- men har slutat pga för mkt tid och typ tappade intresset lite halvt.. Kom till lvl 76.

Ni får lära känna mig bättre under tiden ni läser min blogg :)
Hare!
/Johan


RSS 2.0