31 Maj 2010

Måndaaag !
Chilldag i skolan förutom A-tid till klockan 4 ! -.- Gjorde klart bilen som jag hoppas inte gå sönder när kan ska 'testa' den, jag vill inte ens tänka på vad han gör med den... .____. hahha, nee.. men han e fett oförsiktig om saker, för han tycker att om man bygger något ska de tåla att man är hårdhänt. (Ni som har honom som lärare och som såg Soarén-när han stampar på sandslottet o säger att d inte håller, ni fattar!)
Innan A-tiden va jag med Emil, Nathalie, Malin o Robin o chillaaa i sofforna! :D
Imorgon slutar jag klockan 2 ! NAJS :D

Längtar som fan till helgen och har saker att göra varje dag så d komemr bli en mycket trevlig helg :D
På Fredag ska jag och annah och mamma på Talang final 2010 - gratisbiljetter ;)
På Lördag ska Julia och Lovisa och kanske nån mer (bara 1 mer) komma hem till mig i stan hos mamma o så ska vi grilla på taket och chilla, och sen ha filmkväll o övernattning :D
På Söndag ska jag träffa Felicia nånstanns, vi har inte bestämmt vart och avd vi ska göra men vi hittar säkert på ngt :D

Men nu ska jag sussa! :D Sov gott o dröm sött :) <3


Kom hem nu !

Hej bloggen ! :D

Uuuuuhh, jag är huuur pigg som helst :D och jag har inte sovit ngt inatt, dygnade med Alfred xD våran anledning till att dygna va för att vi letade fusk i farmville, hahhhaa, så jävla kul :D :D

vi va iaf hos Lovisa, från början va det följande pers där:
Felicia, jag, Alfred, Niklas, Julia, Emma, Ebba, Pommeline, Daniel, Björn, Lovisa, Ellen, Louise, Douglas.
Vi hade fett kul, dansade till musik och typ chillade.. tills Lovisas sates grann-kärring kom o va typ skit lack ! Hon sa att vi var olagliga, krimminella, att vi drack sprit. hon ba - jag ska ringa polisen! Det roliga va att vi hade inte ens rört en jävla spritflaska och vi hade inte ens tänkt tanken. vi hade fan inte brytit mot någon jävla lag!!! Vi blev feeeeeetttt sura o typ lacka sönder på henne, hon stog o skällde ut stackars Lovisa för INGENTING. det enda va att vi hade hög volym, men inte så hög volym att det stör liksom.. Men iaf, sen fick jag höra att hon har haft PMS i typ 5 år och e ensamstående no-lifer och hon hade varit på dom fleeera gånger, Lovisa och hennes Syrra när dom har haft fester. Så Lovisas pappa ska prata med grannen imorgon :D Hahhhhaa, fett random.. Men ingenting allvarligt hände liksom. Men iaf, efter det drog typ alla -.- Förutom Emma, Ebba, jag, Alfred, Lovisa, Daniel, Douglas. Vi va typ lite ´små´hungriga vid halv 1 tiden så jag och Daniel drog med mopparna till McDonalds i fucking HÄGERNÄS !!! det tog typ 30 min o åka xD Faaan va random, men då köpte vi lita kääk till alla, vi gjorde värsta inköpslistan hemma x)
Så när vi kom tillbaka kollade vi Harry Potter o åt McDonalds, klockan halv 2.. (?) Aaah, och sen drog Daniel och Douglas vid 2-tiden. Och typ vid 3 så gick Lovisa, Ebba och Emma o la sig uppe i Lovisas rum. Så jag och Affe satt kvar där nere och chillade och sen drog vi igång vårat Farmville-lan xD Raaaaaandom kväll.
Solen började gå upp runt 4 så det va mysigt, tog en kopp te och satt och njöt av solen som kom upp :) Och sen runt 9 bestämmde vi oss för att dra, så jag skrev en liten lapp som jag la på köksbordet :)

Randomkväll, men jävligt kul var det :)



Idag är det mors-dag, Grattis mamma ! (:
Vet inte vad jag ska göra idag, men något får det bli att göra! Skriver senare
Peace :D

Har du nyckeln?


Lördag! 29 Maj 2010

Hej :)
Har nyss skrivit klart en låt, Road to Nowhere! och nej jag har inte kopierat något från BUllet for my Valentine om ni tror det :P
Hoppas att jag kan hänga med Emil ikväll (a' :)
Annars gör jag ingenting just nu, sitter och lyssnar på musik och skriver lite små texter som ska bli nya låtar (:

Hahha, det blir bara värre och värre ! x)

 

Näää, nu ska jag skriva vidare, men jag kanske skriver något mer ikväll hur det blir :)

Hej svejs så länge !!


Lyssna gärna !

Ska göra två stycken Kategorier i detta blogginlägg, ska lägga upp musik iaf :)


Scream och sånt !

The Devil Wears Prada - Dez Moines


Adept - An Era Of Treachery


Inhale Exhale - The Call To The Faithful

Darkest Hour - These Fevered Times

Bleeding Through - Declaration



Nu blir det lite lugnare låtar, mer akustiskt och piano !

Dead by April - Promies Me (Acoustic)


The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down (Acoustic)

Bullet For My Valentine - The Last Fight (Piano)


Dream Theater - Wither (Piano)
Texten är så jävla fin! Bland de finaste texterna tycker jag :')



Enjoy~

Fredag-ledig !

Tjena Bloggen!
Guud, sista dagarna i veckan har varit så stressiga!!! Helt sjukt, Vi hade våran sista föreställning igår på kvällen. Som Hanna skrev på Facebook - 'Snyft eller Yippiie?'. Sant som fan!
Men iaf, min och Oscars låt som vi uppträdde igår va den bästa gången av alla uppträdandet. Jag var inte falsk, eller d kändes som d iaf :D Och gitarrerna var perfekt stämda, Emil sa att det va 10 ggr bättre än Onsdagens föreställning, så d va najs :D
Jag va ju Fjortis i min första scene så jag tänkte lägga upp en bild från lite behind-scene :P

Här va då Daniel Emo och Jag var Fjortis! Tycker bilden är sjukt kul att titta på x'D

 

Här är alla från Soarén! Bästa Soarén EVER !!!!

 

Idag är jag Ledig, så jag vene riktigt vad jag ska göra :P Igår va d fest efter soarén och det 'duggade' lite så jag fick låna ett paraply och jag fick låna en tjocktröja när jag skulle gå hem, för jag typ droppade en aning om håret, armarna, ryggen, benen, allt, efter en liten promenad vi tog runt kyrkbyn xD Men det var kul som fan, o lätt värt det!

Efter alla hårprudukter jag hade igår på soarén när jag var fjortis så kan jag säga att just nu, är ALLT borta. Det regnade så jävla mycket att allt wax och all hårspray bara rann av, sjuukt xD

Ne nu ska jag hitta på något :) Pusshej! <3


Hinner knappt med att blogga ..

Hej!
Shit, det är mycket som händer varje dag nu i skolan/soarén , vi slutar 5 varje dag, kommer hem till middag och sen är det bara att tagga för nästa dag.. Att sitta bakom en scen från 8.10 till 17.00 är inte så kul kan jag säga !
Nu är jag iaf hos pappa, kan berätta kort om min dag :D

Först va jag i skolan och övade soaré fram till klockan 17.00. Då drar jag hem och kommer hem till pappa (täby) runt halv 6. Då kom jag på att vi skulle ha återträff med Konfan, så snabbt som saaatan (.____.) sprang jag ner till tåget och dåg d första bästa (17.44). Så då åkte jag vidare till Nacka Kyrka (Där vi skulle vara), jag kom iof typ 30 min för sent, men det gjorde inget :) Det slutade i Nacka klockan 20.00, och då åkte jag direkt hem till mamma i stan. Kom dit runt kvart i 9, tog en kopp kaffe och chillade lite. Sedan åkte jag ut till pappa igen och kom hit klockan halv 12. Då gjorde jag iordning en kopp te, åt glass och några kakor. Så såg min dag ut .. Ganska stressigt vah?

Men iaf. Nu sitter jag här o skriver lite och ska precis sova, har en liten sov morgon imorgon (börjar halv 10), men är sjukt trött !

Ska lägga upp två bilder från Jossans födelsedag som jag var på i Fredags!

Här sitter då Johan, Frida, Jossan, Cissi, Jag, Mikaela och Jonna (inte med på kortet men var där - Amanda och Lovisa)

Såhär såg jag ut, typ :)

 

Har hört att många vill att jag ska lägga upp mer bilder, vilket jag blir bättre o bättre på tkr jag, men just nu har jag inga bilder hos pappa eftersom jag inte kan ladda in bilder från mobilen till datorn. Så när jag kommer till min mamma så blir det mera färska bilder :D Och när jag inte har någon bild så lägger jag upp någon musik ist, och ibland båda kanske :D

Sen tycker jag Felicia har varit supersöt som skrivit lite om mig x)

Jag ba : Skriv om mig, skriv om mig!

Och hon svarade : okej :D

 

Nu måste jag verkligen sova! Hörs imorn :)

Godnatt!


Sinnessjukt bra !

 

En kille har gjorde en cover på denna låt, han spelar alla instrument, och han gör alla röster, vid olika tillfällen vill säga.. men ganska coolt ändå?! :D


Söndahh ! (:

Tjena.
Vaknade upp av att det REGNADE på fönsterbrädan.. man bah NÄÄÄÄ :(
Hoppades på lite åska också, men icke sa nicke , d blev d inte !

Annars har d inte hänt så mycket idag, har mest varit en chill dag :) Har skrivit massa texter, gjorde 1 låt o kommit på massor med bra melodier, så någon annan dag blir det att sätta ihop allt. Senaste låten heter, Help Me (:

Jag har inge skola under hela nästa vecka !!!! :D Eller, alltså.. jo det är skolan men inga lektioner och inga läääxor! snacka om skönt x) !
dvs, jag ska typ bara spela gitarr och sjunga från klockan 8.10 till 17.00 måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Fredagen är vi lediga :D

Sitter och lyssnar på musik just nu, har nyss lärt mig My Heroine (Acoustic) - Silverstein på gitarr, en underbart härlig låt!


Men nu ska jag skriva vidare och sånt!
Ha det bra :D


22 Maj 2010

hej (:

Idag har det inte hänt så mycket, sov rätt länge och sen gick jag upp o åt frukost o sen städade vi för vi skulle ha gäster senare. eftre jag städade sov jag typ 1 timme och sen kom gästerna (2 av mammas kompisar med sina 2 barn). Men nu har dom åkt, men d va kul. Dom stanna på middag, fika och sen lite umgänge. Leo (en av kompisarna) och jag lirade gitarr och pratade lite om d ;) Det va kul !

Kan ju berätta lite om min gårdag eftersom jag inte hann skriva om den igår.
Men iaf, jag va ju först i skolan och spelade gitarr o sjöng från 8.10 till 16.00 (typ hela tiden) xD Så är rätt trött i rösten och fingrarna.

Bild på Emil och Oscar, fett mys var d :D

Annars, igår, åkte jag hem efter skolan och chillade lite innan jag gick iväg till blomster-affären och köpte en blomma, för att jag skulle ju på middag hos en kompis som har fyllt år. Så jag drog till henne runt 7, där var det några folk som jag kände och några folk jag inte träffat förut. Så det var kul att prata lite med nytt folk (:
Det blev en supergod middag (kycklingsspett o tillbehör) och sedan en supergod efterrätt (jordgubb-kiwi-banan- mm. -sallad med smällt vit choklad som topping). Riktigt gott var d! :D
Efter middagen satt viu ute på balkongen o jag spelade lite bakgrundsmyusik och vi satt o pratade och drack te och sånt. Tills en pms-granne sa fråga oss om vi kunde sluta spela gitarr för d hördes så mkt o klockan var ganska sent. Då täntke jag om man kanske ska micka upp den och köra riktigt TÖNG musik, men.. aa fast nee.
Men iaf, sen så drog jag hem o gick o la mig direkt, hann inte ens klä av mig sista strumpan innan jag somnade x)

Nu ska jag ta o sätta på lite teevatten så jag kan klara min kväll :)
puss hej !

snart sommar !

HAHAHAHA, måste läsas !!!

En far gick förbi sin sons rum och förvånades över att se att det var så fint
städat och att sängen var bäddad.
Så fick han syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat
till 'Far'. Med onda aningar och nervösa händer öppnade han kuvertet och läste
brevet från sin enda son:

Kära Far!
Det är med stor sorg jag måste skriva till dig.
Jag var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med Mor och dig.
Jag vet att du och Mor fortfarande tar mig för ett barn, men Far, jag är alltså
17 år gammal och jag vet hur jag skall ta vara på mig själv.
Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men
jag vet att du skulle aldrig vilja ha henne med på familjekort på grund av
piercingarna, tatueringarna och hennes inte så fina kläder och för att hon är
så mycket äldre än mig. Också för att hon har fem barn, varav hennes yngsta
dotter är i min ålder.
Men det är inte bara förälskelse. Far, hon är gravid med tvillingar!

Susanne säger att vi kommer att bli väldigt lyckliga tillsammans.

Susanne bor i en campingvagn ute i skogen, och hon har tillräckligt med ved för
att hålla oss varma över vintern.
Vi delar så många drömmar om framtiden. Far, hon säger att hon ska köpa massa
dataspel till mig. Susanne älskar barn. Alla henens barn har olika pappor, men
hon säger att med mig är det annorlunda. Far, jag vet att vi kommer att vara
tillsammans för alltid. Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldre
killarna hon har varit tillsammans med. Är inte det sött?
Susanne har öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt. Hon är en
businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att
försörja sin familj. Susanne är duktig med pengar; hon byter lite av sitt hasch
till kokain och ecstasy med grannarna. De andra som bor i skogen är också företagsfolk.
Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot AIDS, så att
Susanne kan få det bättre.
Du skall inte vara bekymrad för mig, Far. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag
är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och
mina styvbarn.

Med vänliga hälsningar,
Er son Jonas.

P. S.
Far, inte något av det ovanför är sant. Jag är hos Thomas. Jag ville bara
berätta för dig att det finns värre saker i livet än betyget som ligger i
skrivbordslådan.

Ring mig när det är säkert för mig att komma hem.

19 Maj 2010

heeeej ! :D

idag, Onsdag, har jag varit i skolan och varit mke duktig, va på soaré mötet också. kom inte fram till så mycket direkt men jag och oscar kanske ska göra ngt på avslutningen också, kanske walking in memphis ?
just nu sitter jag o lyssnar på musik och ska sova närsom, jag vill ha piercing ! JAAAA!!!!
Är inne på läppen fett mycket men folk tkr hellre ögonbrynet , så ögonbrynet får d fan bli . Mamma, jag vet att du läser detta och i will make you say yes <.< (:


Jao, detta var då i läppen, har photoshoppat så den är inte riktig ! Men jag ska fixa en bild på ögonbrynspiercing också :) galet snyggt.!!

Nä, ska kila nu men vi hörs imorgon! :) Torsdag imorgon, och på fredag är det annorlunda skoldag dvs soaré övning hela dagen :D = INGA LEKTIONER

Ni ska få en rolig berättelse innan jag drar x)

Here it goes;
Det var den gången då Norrmännen och Svenskarna låg i krig med varandra då en Svensk plötsligt fick en idé. Han ropade så högt han kunde ett vanligt norskt efternamn:
-Johansen! varpå en norsk reste sig och sa:
-De e ja! och blev skjuten. Varpå svensken ropade en gång till:
-Michalsen! varpå en annan norsk reste på sig och sade:... Visa mer
-De e ja! och blev skjuten.
Då tänkte en norrman att han också skulle göra likadant så han ropade
för full hals.
-Svensson! varpå man hörde:
-Vem e det som ropar? Varpå han reste sig och sa:
-De e jag!


Hahaha, godnatt (: <3

18 Maj 2010

Det blir ett snabbt inlägg nu idag !

hej förresten :)
hade slutprov i orientering på jumpan, fick 9/10 rätt och sprang banan på 33.10 minuter, riktigt stolt :D
Skoldagen annars var inte så pjåkig, är bara riktigt trött efter allt plugg o skiiit! men det är typ bara denna vecka, nästa vecka är temavecka tror jag , dvs. inga lektioner! o sen är d bara att sega ut tilsl vi slutar :) sen blir det gymnasium till hösten, visst jag längtar grovt till sommarlovet o det kmr bli skitkul, men jädrar vad jag längtar tills vi börjar gymnasium! helt nytt folk, ny skolmiljö, nya lärare, allt nytt, kmr läsa mke mer om musik och jag kmr framförallt spela och sjunga mycket mera än vad jag gör nu. det kommer bli riktigt awesome!!!
för er som inte vet har jag sökt in på Estet linjen - Musik, hoppas jag kmr in på VRG, annars Tibble :D

nu måste jag sova!!! men vi hörs imorn! :) Puss o gonatt :)

17 Maj 2010

tjaaa , jag är trött !

idag va jag i skolan o sen drog jag hem o chillade med honungsvatten, är lite förkyld så det är nog bra att dricka d D:
jag tror jag e förkyld, men d kan vara pollen-allergin också, för att på kvällarna blir d oftast mycke bättre D: D:

nu ska jag typ sova, får skriva mer imorgon om jag orkar (;
ni kan få en härlig sommar bild iaf!
ses <3


håller ju på med en ny låt som jag snart är färdig med, har lite kvar på texten o d tar inte så lång tid. sen måste jag spela in låtarna i en studio också, och sen blahblah med upphovsrätt D:

aja, Godnatt ! :) <3

15 Maj 2010

hej ,
i fredags mötte jag juh annah och nu har hon åkt hem.
vi har typ myst, kollat tv, spelat gitarr o sjungit (shit vad hon sjunger fint, galet!), lyssnat musik, vandrat runt i stan o letat klänning (till henne), och lite sånt (: det har varit hur mysigt som helst, o nu när du har åkt känns det som en grovt stor del av mig har lämnat mig. ensamt känns d );

just nu sitter jag o lyssnar på musik o chillar,
allt kan ju inte gå som man vill

snart ska jag ut till pappa igen, men iaf. vi hörs later!!

peace

Långhelg !

Gokväll alla läsare!
Eller godnatt kanske jag ska säga, för jag ska sova strax! Ska upp tidigt imorgon för att jag ska åka in te stan o möta annah (:
Finns inte så mycket att berätta om min dag, har typ städat och snytit mig i princip hela dagen! Har varit grovt förkyld men nu är det myche bättre!
Har skapat en sida på Facebook "Enclosed for Eternity", där jag ska länka lite till myspace när jag lagt upp låtar där. Vilket jag ska göra snart hoppas jag, ska bara spela in i studion ^^

Det är så jävla skönt med långhelg! Så grovt skönt att vakna upp idag o ba: ingen skola! Och samma sak imorn :D Även fast jag ska upp lite tidigare så är det är jädra skön känsla att bara chilla på morgonen och inte känna den där jobbiga känslan att man ska palla en dag till i skolan innan helgen. Ao, och sen är det en vanligt helg dåra!
Annah åker hem på Lördag kväll så på Söndag ska jag inte göra så mycket tror jag, antingen chilla hemma eller om jag drar till någon polare, om någon har tid vill säga! :)
Det finns säkert någon som har tid och vill göra ngt.

Annars hände inte så mycket igår, Onsdag. Jag tog moppen till Farmor och Farfar för släktmiddag med Pappa,Marcus,Faster,Stampe,Anton&Tobias,Farmor,Farfar, och jag. Myspys med grillat kött och potatis, lilla kusin åkte även lite på moppen när han stod mellan mina ben x) Det ska bli kul att titta på filmen sen :) Kanske lägger upp något foto från det någon dag när jag har fört in dom i datorn :) Han var öööööverlycklig iaf, och det glädje mig enormt :) Kusin Anton blev också överlycklig efter en tur (:
Sen blev det att tagga hem och sova för att jag skulle städa idag osv.

Nä, nu ska jag sussa lite, ska upp typ halv 10 imorn så det blir en liten tupplur, för jag kmr inte somna så direkt (blev fett pigg -.-').
Jaja, men jag&annah kanske skriver något imorgon på bloggen :)
Vi hörs och ha det bra!
Godnatt :)


11 Maj 2010

Hellu
Skolan va chill, Musiken var en aning konstig.... xD
Jag gillade att alla hängde med när han pratade :)

(Efter att ha berättat om Blues)
Lärare: Okej Lovisa, hur kom Bluesen fram då?
Lovisa: Öööh, vad va frågan?
Lärare: Någon annan som kan berätta?
Alla: Vad va frågan?

Haha, som sagt.. det var lite kul att se x'D
Kom hem runt 3 och pratade med Annah i telefonen :)
PÅ FREDAG KMR HON!!!!! OCH DET ÄR SÄKERT! :) :) :) :) :) <3<3<3

Har nyss ätit glass och kollat TV :) Ska fixa en kopp kaffe och sen ska jag chilla lite och sen sussa så jag kan klara mig upp imorn :) Det är sista skoldagen innan långhelgen :D *gilla*
Vi hörs senare! :)
Ha det bra :)



10 Maj 2010

Hej :)
Idag va jag i skolan till 4, va på A-tid och arbetade med min bil på Tekniken. Tror att jag kmr hinna klart, vene om den kmr bli fin, men huvudsaken är att den funkar ;)
Just nu sitter jag o lyssnar på massa najs musik, chillar o smsar lite :) Ska strax gå till sängen o sussa.
Pallar verkligen inte skolan längre -.- Men det är skitskönt med sovmorgon imorn o en ganska chill dag :D <3

Nä, jag tror jag ska sova nu faktist (; Men vi hörs imorn!
Natti natti ;* <3








En bild från Italien 2008 när vi var uppe på hotelltaket under Solnedgången :)


Söndaag

Tja tja!
Igår va jag hos Astrid på fest :) Det va supermysigt!
Först en supergod middag, sen va det chill med lite snacks och dricka. Sen gick vi alla ut (eller nästan alla) en liten promenad runt i Kyrkbyn, för att ta friskluft och komma ut lite o se om några andra va ute :) OCh sen drog vi tillbaka :) Sen efter festen (typ kl 2) drog alla hem till sig typ, Jag och Pontus ville vara lite mer så vi åkte hem till honom och chillade där med lite film och så :D Sen åkte jag hem :) Fifffaaan va kallt det var! galet! Kom hem runt halv 5 :)

Jag och Julia :) <3

 

Idag har jag inte gjort så mycket, Har chillat lite :) Va hemma med Pontus lite idag och så ^^ Vi tänkte dra med mopparna till täbban men d blev inget s;

Just nu sitter jag och dricker cola och äter chips :) (y) Riktigt najs :)

Snart lär ju pappa komma hem så det är dags att plocka undan chips-påsen ^^ (a'

Vi hörs senare! puss o hej :)


här ska d vara en rubrik (:

This is awsum

Detta är en av mina Spotify-spelningslistor med BARA massa grymma låtar!
Bullet for my Valentine, Inhale Exhale, All Shall Perish, August Burns Red, As I Lay Dying, Bring Me The Horizon mm.!

Riktigt skön lista om du gillar scream :) Den drogar jag just nu :D
Annars har d inte hänt så mke idag :) Drog till täbban med Emil och träffade massor med folk där efter skolan. Sen drog jag kan igen och chillar gaalet :)

Imorn ska jag på "kalas" hos Astrid :) Ska äta finfin middag och sen blir det chillkväll/myskväll. Det kommer bli riktigt trevligt :)
Nä, nu ska jag fixa iordning lite te :)
Ses! :) <3


6 Maj 2010

Hej hej, idag var den en speciell dag för PONTUS fyller år! Grattis bejb :D<3
Efter skolan va d ingen sånglektion pga att sångpedagogen va sjuk/hes i rösten :( Och nästa vecka är det röd dag så det blir om 2 veckor ;)
Så jag taggade hem och chillade, kollade massa videos på youtube på "how to scream" xD Najsnajs (a'
Sen blev det kyyyrkan, elelr jag orkade inte skynda mig vid middagen så jag hoppade över gudstjänsten, det blir om 2 veckor istället! va med på ungdomskvällen^^
Nu sitter jag och ska typ precis hoppa i säng, lyssnar på musik men de ska stängas av nu :)
Puss godnatt ses imorn =)

Mitt skivomslag (Y)

(kanske kmr bli några justeringar till, men till största del klar!)


5 Maj 2010 KEMI?!

Hej!
KEMI KEMI KEMI!! NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!
Hade Nationella prov i fucking Kemi idag! Det gick fan sådär, är absolut inte orolig för att få ig, men jag skulle så gärna velat ha haft det i Fysik! Dumma dumma dumma skolan :(
Aaa fett segt, men annars har skoldagen varit den bästa nånsin typ (a'
Hade kemiprovet i ca 2 ½ timmar, efter det hade vi rast på 2 timmar och 40 minuter, sen va det matte i 1 timme och sen Kemi i 40 minuter och sen slutade vi xD Snacka om härlig dag ! :D
Nu sitter jag och dricker kaffe och te, kunde inte bestämma mig -.- så d blev båda (a' (y)

Det va tider då! Länge sen, på en fest :)

Signar ut, ses! ♥


4 Maj 2010

Hej och goddag! :)
Idag va jag i skolan, sen va jag på a-tid och gjorde muntliga i matte och sen drog jag hem. (En kortfattning av min dag).

jag börjar inse för varje dag som går att vi.. inte.. kan.. bli, ngt. och det är inte sån jävla fin tanke direkt, snarare jobbigt som fan, och just nu vid denna tid av året så verkar typ alla må dåligt, det är orsaker av det ena och det andra. Jag vet inte varför men det känns bara som det.
mm, men jag vill inte må dåligt!

"Everything will be alright in the end, if it's not alright, it's not the end"
"Släpp aldrig taget, om du gör det måste du klättra upp hela vägen igen"
"Livet är som en brustablett, det löser sig"

Dom fraserna hjälper mig otroligt mycket, just dom tre, de är så jävla sanna!
Nä, nu måste jag verkligen sova för annars kmr jag inte upp imorn :)
Vi ses imorn jao, puss godnatt!

Grattis!

Tja!
Idag fyller världens bästaste underbaraste Annah år!!!!! GRATTIS SÖTNOS <3
Saknar dig, människa! <33
Idag fyller även min "fru" år, Astrid! Vi är gifta i köket (Hemkunskapen, vi är grymma tsm! xD) Grattis till dig med vännen<33

Först skola, sen extra skola efter skolan för att rädda ett betyg, efter det stannade kvar i skolan fö utvecklingssamtal. Fett lame, kom hem runt kvart över 6 -.-'
Aaa, nu sitter jag och ska dricka kaffe me pappsen och ska snart sova. Har precis varit ute en snabbis o träffat en underbar vän, Emma <3

Nää, ska dra nu ^^ Men vi hörs latero!
Puss på er<3


2 Maj 2010

Heej!
Igår ringde Pontus o fråga om jag ville komma hem till Natta på fest, överlycklig blev jag, jao! ;)
Så jag va på fest, och alla drog typ 12?! Men jag stanande kvar till typ kvart i 3 :) Kul som fan va det! Hoppas det blir mera fester där :)

Idag va jag med Amanda från mitt konfa-läger. Det va kul :) Kul å träffas igen lixom ^^
Nu e jag tillbaka hos mamma och ska äta nu tyyp =)
Ha det gött!


1 Maj 2010

En ny månad bör inledas med en sång. Just nu är denna låt min drog. Från det nya albumet "Fever". Ryser i hela kroppen!!



RSS 2.0